Kozlovna Apropos
Beer Restaurant – Křižovnická 4, Praha 1, tel. 607 748 917
Polední menu 21.10. – 25.10.
Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó 65,-
PONDĚLÍ 21.10.
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi 45,-
1./150g Kuřecí červené kari v kokosovém mléce s dušenou rýží 185,-
2./170g Vepřové výpečky se smetanovým špenátem a bramborovým knedlíkem 175,-
3./170g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 175,-
ÚTERÝ 22.10.
Polévka: Zelná s klobásou 45,-
1./150g Losos v mořské řase se salátem z rýžových nudlí 195,-
2./170g Španělský ptáček s houskovým knedlíkem 185,-
3./350g Pečené kuřecí stehno s bramborovou kaší a tomatovým salátem 175,-
STŘEDA 23.10.
Polévka: Dýňový krém s chilli a zázvorem 45,-
1./150g Smažené kuřecí řízky s bramborovým salátem 185,-
2 /150g Telecí plec na houbách s dušenou rýží 185,-
3./170g Grilovaný vepřový kotlet Durock s pečeným bramborem, cibulkou 185,- a sázeným vejcem
ČTVRTEK 24.10.
Polévka: Hrachová s párkem 45,-
1./150g Grilované kachní prsíčko s pepřovou omáčkou a bramborovou kaší 195,-
2./150g Plec z divočáka na smetaně s variací knedlíků 195,-
3./350g Dýňové rizoto se sušeným tomatem a rukolou 185,-
PÁTEK 25.10.
Polévka: Maďarská halászle 45,-
1./150g Hovězí plec na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem 185,-
2./150g Kuřecí prsa z berry gratinované v kamenině s pečeným bramborem 185,-
3./170g Grilovaná vepřová játra s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 175,-
Polední menu platí od 11.00- 15.00h (změna vyhrazena)