Kozlovna Apropos
Beer Restaurant – Křižovnická 4, Praha 1, tel. 607 748 917
Polední menu 13.1.-17.1
Dezert: Jablečný závin se šlehačkou 65,-
PONDĚLÍ 13.1.
Polévka: Mexická fazolová s koriandrem 45,-
1./150g Divočák na rozmarýnu s variací knedlíků a smetanovým špenátem 195,-
2./170g Cordon bleu s bramborovou kaší a tomatovým salátem 185,-
3./350g Bramborové nočky quattro formaggi s kuřecím masem 185,-
ÚTERÝ 14.1.
Polévka: Maďarská halászlé 45,-
1./180g Pečené vepřové kolínko s červeným zelím a chlupatým knedlíkem 185,-
2./350g Lososové lasagně 185,-
3./150g Kuře kung-pao s dušenou rýží 185,-
STŘEDA 15.1.
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 45,-
1./150g Vepřové nudličky se zeleninou a bramboráčky 185,-
2 /180g Grilovaná vinná klobása s nastavovanou kaší 185,-
3./350g Slovenské strapačky s kysaným zelím a uzeným masem 185,-
ČTVRTEK 16.1.
Polévka: Frankfurtská s párkem 45,-
1./150g Hovězí líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a bramborovou kaší 195,-
2./170g Marinovaný krůtí steak v bylinkách s grilovanou zeleninou a dipem z medvědího česneku 195,-
3./350g Nadívané kuřecí stehýnko s vařeným bramborem a tomatovým salátem 185,-
PÁTEK 17.1.
Polévka: Hráškový krém s máslovými krutony 45,-
1./150g Smažené řízečky z vepřové panenky s bramborovou kaší a kyselou okurkou 195,-
2./150g Červené kuřecí kari v kokosovém mléce s dušenou rýží 195,-
3./180g Čevabčiči s vařeným bramborem, cibulkou a hořčicí 175,-
Polední menu platí od 11.00- 15.00h (změna vyhrazena)