Kozlovna Apropos
Beer Restaurant – Křižovnická 4, Praha 1, tel. 222 314 573
Polední menu 20.3. – 24.3.
Dezert: Vanilková zmrzlina s malinami 65,-
PONDĚLÍ 20.3.
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi 45,-
1./350g Pappardelle quattro formaggi s kuřecím masem 165,-
2./170g Pečené vepřové kolínko na černém pivu s bramborovým knedlíkem a červeným zelím 175,-
3./300g Kuřecí stehýnko na paprice s dušenou rýží 165,-
ÚTERÝ 21.3.
Polévka: Čočková s klobásou 45,-
1./150g Smažený kuřecí řízek s bramborovým salátem 175,-
2./350g Buritto s kuřecím masem a chipotle majonézou 175,-
3./350g Zapečené flíčky s uzeným kolínkem a červenou řepou 165,-
STŘEDA 22.3.
Polévka: Minestrone 45,-
1./350g Lososové lasagně 175,-
2 /170g Telecí steak maminha s pepřovou omáčkou a pečeným bramborem 195,-
3./350g Plněné bramborové knedlíky uzeným masem s kysaným zelím a cibulkou 175,-
ČTVRTEK 23.3.
Polévka: Uzená s kroupami a kořenovou zeleninou 45,-
1./150g Grilovaný mořský okouník se salátem z rýžových nudlí 175,-
2./150g Kachní roláda se žemlovou nádivkou a bramborovou kaší 185,-
3./150g Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a smetanovým špenátem 175,-
PÁTEK 24.3.
Polévka: Dýňový krém se zázvorem a chilli 45,-
1./150g Marinovaný krůtí steak s dijonskou omáčkou a pečeným bramborem 175,-
2./150g Anglický roastbeef s kaparovou majonézou a hranolky 185,-3./150g Hovězí nudličky stroganoff s dušenou rýží 175,-
Polední menu platí od 11.00- 15.00h (změna vyhrazena)