Kozlovna Apropos
Beer Restaurant – Křižovnická 4, Praha 1, tel. 607 748 917
Polední menu 19.5. – 23.5.
Dezert: Jablečný závin se šlehačkou 65,-
PONDĚLÍ 19.5.
Polévka: Bramborový krém s hříbky 45,-
1./350g Tagliatelle pomodoro s filírovanou panenkou a čerstvou rukolou 215,-
2./180g Hovězí loupaná plec s koprovou omáčkou, vařeným vejcem a houskovým knedlíkem 195,-
3./150g Cordon bleu s bramborovou kaší a tomatovým salátem 195,-
ÚTERÝ 20.5.
Polévka: Frankfurtská s párkem 45,-
1./180g Grilované krůtí prsíčko marinované v bylinkách s trhaným salátem a jogurtovým dresingem 195,-
2./150g Vepřová krkovice pečená po selsku s kysaným zelím a variací knedlíků 185,-
3./150g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 185,-
STŘEDA 21.5.
Polévka: Maďarská halászlé 45,-
1./180g Grilovaná vepřová krkovice se sázeným vejcem a šťouchaným bramborem 195,-
2 /300g Kuřecí stehýnko tandoori s kuskusem a grilovanou zeleninou 195,-
3./150g Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou a variací knedlíků 185,-
ČTVRTEK 22.5.
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 45,-
1./170g Grilovaná telecí játra s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 195,-
2./150g Kuřecí řízek s bavorským bramborovým salátem 195,-
3./150g Divočák na rozmarýnu se smetanový špenátem a bramborovým knedlíkem 195,-
PÁTEK 23.5.
Polévka: Čočková s párkem 45,-
1./150g Losos v mořské řase wok se zeleninou a bramborovou kaší 195,-
2./150g Telecí plec na houbách s dušenou rýží 195,-
3./180g Čevabčiči s vařeným bramborem, cibulkou a hořčicí 185,-
Polední menu platí od 11.00 – 15.00h (změna vyhrazena)