Kozlovna Apropos
Beer Restaurant – Křižovnická 4, Praha 1, tel. 222 314 573
Polední menu 25.3. – 29.3.
Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó 65,-
PONDĚLÍ 25.3.
Polévka: Hráškový krém s máslovými krutony 45,-
1./150g Kuřecí čína wok s rýžovými nudlemi 185,-
2./150g Krůtí řízek s mrkvovo-bramborovou kaší a kyselou okurkou 175,-
3./180g Pečené vepřové kolínko na černém pivu s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 175,-
ÚTERÝ 26.3.
Polévka: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 45,-
1./150g Plec z divočáka se šípkovou omáčkou a houskovým knedlíkem 185,-
2./150g Máslový telecí řízek s bramborovou kaší a tomatovým salátem 185,-
3./350g Salát Nicoise s grilovaným tuňákem 175,-
STŘEDA 27.3.
Polévka: Bramborový krém s hříbky 45,-
1./180g Dušený králík na česneku se smetanovým špenátem a bramborovým knedlíkem 185,-
2 /350g Trhaný hovězí krk v tortille se zakysanou smetanou 185,-
3./150g Kuřecí karbanátek se sušeným tomatem s bramborovou kaší 175,-
ČTVRTEK 28.3.
Polévka: Drůbeží kaldoun 45,-
1./150g Červené kuřecí kari v kokosovém mléce s dušenou rýží 185,-
2./150g Hovězí líčka na červeném víně s bramborovou kaší 185,-
3./150g Vepřové karé plněné sušenou švestkou s červeným zelím a variací knedlíků 185,-
PÁTEK 29.3.
STÁTNÍ SVÁTEK
Polední menu platí od 11.00- 15.00h (změna vyhrazena)